Woningontruiming Amsterdam

Na het eerste telefonisch contact maken wij altijd een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging inventariseren wij uw wensen en de te verrichten werkzaamheden. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht. Zodra u akkoord gaat met de offerte starten wij op een afgesproken datum, met de werkzaamheden. Het resultaat is een op tijd en geheel bezemschoon opgeleverde woning/bedrijfsruimte, waarbij afvoer, opslag of verkoop van de overbodige spullen geregeld is. Tijdens de uitruiming wordt u per email op de hoogte gehouden over het verloop.
Sinds kort heeft de Amsterdamse Boedelruiming ook zijn eigen kringloopwebwinkel. Alle nog bruikbare huisraad/inventaris wordt hier tegen kostprijs aangeboden. Het betreft wel inventaris van door ons opgeruimde woningen/bedrijfspanden. In verband met discretie, zijn al onze wagens voorzien van de text A-B verhuur-verhuizingen

Voor een geheel vrijblijvende offerte, kunt u het beste een mailtje sturen naar boedelruiming@ab2.info
Hier graag uw naam, (mobiele) telefoonnummer, het uitruimingsadres en opleverdatum. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op:

   De Amsterdamse Boedelruiming
   Telefoon: 020 - 408 14 35 of mobiel 06811 42 079